Antilles Finance
Willemstad
Hypotheken

Op Aruba, Bonaire, Curaçao of St. Maarten worden niet veel verschillende vormen hypotheek aangeboden. Over het algemeen kennen ze alleen de annuïteiten hypotheek. Op zich niets mis mee, want hiermee wordt de maandlast gelijk gehouden. En belastingvoordeel, de reden dat deze vorm in Nederland niet gebruikelijk is, is er niet. Dit komt, omdat het belastingvoordeel in Nederland alleen geldt voor uw eerste en eigen woning. Natuurlijk werkt Antilles Finance continue aan haar producten en sluiten wij niet dat wij in de toekomst wel andere hypotheek vormen gaan aanbieden. Tot die tijd nemen wij u de onrust van keuzes maken gewoon uit handen. Vriendelijk toch? En mocht uw situatie nou zo bijzonder zijn dat er écht een uitzondering gemaakt dient te worden, zullen wij ons er uiteraard voor inzetten bij onze bankpartners om het mogelijk te maken.

Een andere belangrijke keuze is er wel. De keuze van de valuta. Wilt u een hypotheek in de valuta waar u zelf uw inkomen in geniet, dan neemt u het koersrisico weg. Echter, u kunt ook kiezen om een hypotheek te nemen in de valuta van de (huur) inkomsten welke de woning voor u gaat opbrengen. En dat de rente op Eurohypotheken iets lager ligt dan op Dollarhypotheken kan ook een rol spelen. Welke valuta u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u middels ons advies de juiste keuze maakt en de laagste rente betaalt.

Al met al is één ding zeker: het einddoel wordt mogelijk gemaakt. Met een hypotheek via Antilles Finance kunt u de droom van uw eigen woning op Aruba, Bonaire, Curaçao of St. Maarten waarmaken. En daarbovenop begeleiden wij u tijdens het gehele traject, zodat ook wij zeker weten dat alles vlekkeloos verloopt.

Alles weten?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Antilles Finance waar u wilt.

Contact

 
Copyright 2008 - 2015 by Antilles Finance Group N.V. | Privacy Statement | Terms Of Use