Antilles Finance
Willemstad
Over ons

Antilles Finance is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken met deskundige adviseurs in Nederland én op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten. De kantoren zijn gevestigd in Waalwijk (Nederland) en Willemstad (Curaçao). Vanuit Curaçao verzorgt Antilles Finance uw hypotheek op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

Een groot pluspunt is dat u dus niet alleen een afspraak kunt maken met één van onze adviseurs op één van de eilanden maar ook in Nederland. De adviseurs zijn professioneel en kennen de markt op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

Hypotheken

Antilles Finance verstrekt namens Antilliaanse Banken Hypotheken en aanverwante producten tegen speciale condities voor vakantie-, belegging - en woonhuizen aan Nederlanders die hun woondroom op Aruba, Bonaire, Curaçao of St. Maarten in vervulling willen laten gaan.

Een huis kopen is een ingrijpende gebeurtenis en omdat de materie voor onze cliënt geen dagelijkse kost is verzorgt Antilles Finance het gehele traject tot en met de notaris en blijft ook daarna aanspreekpunt op zowel Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten als in Nederland.

Persoonlijk contact

Door naar u te luisteren, mee te denken en goed in te leven in uw persoonlijk situatie en woonwensen ontstaat er de duidelijkheid die vereist is om u te kunnen voorzien van een eerlijk advies wat het best bij u past.

Hierdoor zult u zich snel vertrouwd voelen met de materie die voor u geen dagelijkse kost is. Alles wat u maar wilt weten zullen wij u graag in heldere taal uit de doeken doen. Ook laten wij u graag zien wat andere aanbieders in huis hebben. Vanaf het allereerste begin tot en met de notaris zullen wij u volledig begeleiden.

Wij hebben in Nederland met een landelijke werkende notarisorganisatie afspraken over het passeren van uw akte(n) van de woning op de Antillen in Nederland. Wij zullen er alles aan doen om uw woondroom zonder zorgen te realiseren.

Alles weten?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur van Antilles Finance waar u wilt.

Contact

 
Copyright 2008 - 2015 by Antilles Finance Group N.V. | Privacy Statement | Terms Of Use